vrijdag 23 januari 2009

Gedachten doen leven

Hallo,

Wat zijn nu gedachten? Wat doen ze? Of zijn het juist maar dingen die er voor zorgen dat wij blijven leven?
Wel althans heb ik er zo mijn gedachten bij ;)

Ik zie het eerder als iets wat ons ons maakt, iets uniek in elk persoon. Dat veel meer is dan enkel maar wat hints geven zoals men vaak kan zien in cartoons. Ja dat engeltje en die duivel.
Het is onze ziel die spreekt.
Je kan het al zien aan iemands uiterlijk hoe die momenteel aan het denken is. Want de gedachten worden weergegeven door lichaamstaal.
Iemand die constant 'zwart' denkt gaat niet vrolijk over straat gaan lopen.
Nee die zal wel ergens gaan sluimeren langs de winkel zonder maar op de details te letten wat er wel degelijk verkocht wordt.
Dus het is meer dan enkel maar wat denken, het is verbonden met onze emoties en bewegingspatronen.

Maar als het verbonden is met ons fysische dan is het zeker verbonden met onze geest of is het juist onze geest?
Als men dus weet dat ze met elkaar verbonden zijn kan men hier op inspellen. Want mensen die hun gedachten los, vrij en in de goede richting sturen zien het leven nog zo goed in.
Dan zie je de wereld als een stukje paradijs.
Echter kan je niet leven in een paradijs met allemaal doemdenkers.
Dus moet je je gedachten ook aanwenden om die andere mensen te overtuigen.
Want doordat jij vriendelijk handeld en positieve energie gebruikt...
Stuur je dat in feite uit naar de mensen rondom jou.
Dit heeft dan opzich een invloed op die mensen.
En eenmaal ze het door hebben...

Wat zou de wereld toch mooi zijn mochten we echt naar onze gedachten luisteren.
Niet naar die opgedrongen woede, gestandaardiseerde patronen van de maatschappij, het geloof die ons regels oplegt,... Nee vergeet alles wat je op dat vlak hebt geleerd en haal alleen het goede eruit!
Dan zie je dat het zo veel makkelijker is om te leven!

Maar vergeet ook niet dat gedachten een zeer sterk middel zijn om zaken te bekomen.
Wie denkt dat hij gezond is en niet ziek zal worden...
Wel die wordt dat dan ook niet.
Dit kan je merken aan de mensen die kanker hebben.
Die mensen willen leven en vechten voor hun bestaan.
Alleen al die gedachte van hoop geneest.
Want als een mens terminaal is verklaard en geeft er zich aan over en laat de ziekte in zich los.
Dan gaat het nog zo snel gedaan zijn.
Gedachten zorgen er dus voor dat wij Sterker, gezonder, evenwichter,... zijn

Copyright 2009 © Salumbri

1 opmerking:

  1. Hiv-ziekte voor de laatste 3 jaar en had pijn die moeilijk te eten was en hoest zijn nachtmerries, vooral het eerste jaar. In dit stadium is het immuunsysteem ernstig verzwakt en het risico van het oplopen van opportunistische infecties is veel groter. Niet iedereen met HIV zal echter doorgaan met het ontwikkelen van AIDS. Hoe eerder u wordt behandeld, hoe beter uw uitkomst zal zijn. Ik begon met ARV om vroegtijdige dood te voorkomen, maar ik geloofde in God dat ik ooit zou worden genezen. Als een Hiv-octrooi adviseren wij om antiretrovirale behandelingen te nemen om onze kans te verkleinen van het verzenden van het virus naar anderen, een paar weken geleden kwam ik op zoek op het internet als ik informatie over Hiv-behandeling met kruidengeneeskunde kon krijgen, op mijn zoektocht zag ik een getuigenis van iemand die is genezen van Hiv haar naam was Achima Abelard en ander Herpes Virus patent Tasha Moore gaf ook getuigenis over deze zelfde man, genaamd Dr. Itua Herbal Center. Ik was ontroerd door de getuigenis en ik nam contact met hem op via zijn Email.drituaherbalcenter@gmail.com We praatten en stuurde me een flesje kruiden Geneeskunde Ik dronk het zoals hij mij opdroeg. Na het te hebben gedronken, vroeg hij me om een ​​test uit te voeren dat ik mijn lijdensweg met het Hiv-octrooi heb beĆ«indigd. Ik ben genezen en vrij van Arv Pills. Ik ben hem altijd dankbaar Drituaherbalcenter . Hier zijn contactnummer +234 8149277967 ... Hij verzekert mij dat hij de volgende ziekte kan genezen .. Haar, kanker, herpesvirus, ziekte van Lyme, epilepsie, blaaskanker, colorectale kanker, borstkanker, nierkanker, leukemie, longkanker, non-hodgkin lymfoom, huid Kanker, Lupus, Baarmoederkanker, Prostaatkanker, fibromyalgie, ALS, Hepatitis, Copd, ziekte van Parkinson. Genetische ziekte, Fibrodysplasia-ziekte, Fibrodysplasia Ossificans Progressiva, Fluoroquinolone-toxiciteitssyndroom, Lever / Nier Inflammatoire, onvruchtbaarheid, darmziekte, ziekte van Huntington, Diabetes, Fibroid...

    BeantwoordenVerwijderen